مهمترین استراتژیها برای نوشتن برنامه ریزی کنکور تجربی
اگر شما هم مثل خیلی از دانش آموزان رشته تجربی رویای قبول شدن در بهترین رشته مثل پزشکی، پرستاری و . رو دارین، باید بدونین که برای دستیابی به هدف خودتون باید اصولی رو رعایت کنین که مهمترین اصل برنامهریزیه. شما باید برای رسیدن به هدف خودتون یک برنامهریزی دقیق و اصولی داشته باشین تا بتونین به راحتی در راه پیشرفت و موفقیت قدم بردارین. البته که استراتژیهایی کاربردی برای نوشتن برنامهریزی کنکور تجربی مثل شخصی بودن، منعطف بودن و تنوع بین درسها وجود داره که با رعایت اونها میتونین یک برنامهریزی اصولی داشته باشین. در نتیجه در ادامه این مطلب، مهمترین مواردی که باید هنگام نوشتن یک برنامهریزی اونها رو رعایت کنین، بررسی میکنیم.
ویژگیهای برنامهریزی کنکور رشته تجربی
برای موفقیت در رشته تجربی، لازمه که یک برنامهریزی داشته باشین. نوشتن یک برنامهریزی اصولی و دقیق، ویژگیهایی داره که باید اونها رو رعایت کنین:
1. برنامه شما باید مختص به خودتون باشه. به دلیل این که سبک زندگی و عادات مطالعاتی هر فردی متفاوته، لازمه که برنامهریزی شما شخصی باشه. به همین دلیل شما نمیتونین از برنامهریزی دوستتون برای رسیدن به موفقیت استفاده کنین. پس مهمترین اصل برنامهریزی، شخصی بودن اونه.
2. هنگام طراحی برنامهریزی حتما به زمانهای استراحت و خواب خودتون توجه کنین. شما باید تایم خواب و استراحت مشخصی برای خودتون در نظر بگیرین که هم از درس خوندن عقب نمونین و هم انرژی کافی برای درس خوندن داشه باشین.
3. برنامهای که طراحی میکنین باید قابل اجرا و واقعبینانه باشه. یعنی فشردگی بیش از حد نداشته باشه و جوری باشه که شما بتونین اون رو اجرا کنین.
4. در برنامهریزی شما باید تنوع بین درسها رعایت بشه. یعنی اگر به درسی مثل شیمی علاقه دارین، تمام وقتتون رو برای خوندن این درس و حل تستهای شیمی نذارین. تایم درس خوندن شما باید برای همه درسها یکسان باشه و به درسها به یک اندازه اهمیت بدین.
5. برنامهریزی خودتون رو باید روی یک کاغذ بنویسین تا فراموش نشه.
نکات مهم هنگام برنامهریزی
زمانی که تصمیم به طراحی یک برنامهریزی میگیرن، لازمه که نکات مهمی رو رعایت کنین. از این نکات مهم میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1. بهتره که در ابتدای روز، درسها آسونتر رو مرور کنین تا از درس خوندن دل زده نشین.
2. حتما به تایم استراحت و تفریح خودتون توجه کنین.
3. عادات مطالعاتی خودتون رو پیدا کنین و بر اساس اون برنامهریزی خودتون رو طراحی کنین.
4. حتما خلاصهنویسی درسها رو انجام بدین.
5. خودتون رو با کسی مقایسه نکنین و برای موفق شدن در راه خودتون تلاش کنین.
6. حتما در برنامهریزی خودتون، زمانی رو برای حل نمونه سوالات قبلی کنکور قرار بدین تا با سبک سوالات آشنا بشین و سرعت تستزنی شما بالاتر بره.
کلام آخر
با توجه به این که کنکور یکی از مهمترین آزمونهای سراسریه و دانشآموزان میتونن از طریق اون رشته و دانشگاه مورد علاقه خودشون رو انتخاب کنن، بهتره که با یک برنامهریزی اصولی و کاربردی برای این آزمون آماده بشین. به همین دلیل سعی کردیم تا در این مطلب، ویژگیهای مهم و نکاتی که باید حین برنامهریزی رعایت کنین رو برای شما بازگو کنیم.
وبلاگ آموزشی
استراتژیهایی کاربردی برای نوشتن برنامه ریزی کنکور تجربی
صفر تا صد بودجهبندی کنکور تجربی
همه چیز درباره حذفیات کنکور ریاضی
برنامهریزی ,کنین ,خودتون ,رعایت ,باشه ,کنکور ,رعایت کنین ,کاربردی برای ,کنکور تجربی ,برای نوشتن ,برنامهریزی اصولی ,اصولی داشته باشین ,ریزی کنکور تجربی ,برای نوشتن برنامه